Посетить эту Анкету   Авторські СТАТТ...  Дата создания: четверг, 10 декабря, 2020 - 15:50

Продукти, які найкраще їсти в грудні

Украинский
id1832551225 Грудень, Здоров'я, Їжа, Сайт Знайомств 12dz.com, Спорт, Харчування
id173974980 Грудень, Здоров'я, Їжа, Сайт Знайомств 12dz.com, Спорт, Харчування
id1670218328 Грудень, Здоров'я, Їжа, Сайт Знайомств 12dz.com, Спорт, Харчування

Грудень — перший зимовий місяць,

коли організму необхідне додаткове підкріплення.

Їжа повинна бути насиченою різними вітамінами і мікроелементами, щоб здоров'я ставало тільки міцнішим

Сайт Знайомств Дві Зірки радить у грудні звернути увагу на такі продукти:

Лимон

У грудні необхідний через наявність у складі вітаміну С, важливого помічника взимку. Також у продукті є складні вуглеводи, пектинові речовини, флавоноїди та інші сполуки, важливі для організму. Завдяки властивостям лимона приходить до норми кислотно-лужний баланс, знижується рівень цукру у крові. Неймовірною користю володіє вода з лимоном — ефективний засіб для зміцнення імунітету і профілактики застудних захворювань.

Лимон можна вживати у будь-якому вигляді. Він може бути як самостійною стравою (наприклад, зацукровані скибочки), так і добавкою до салатів або напоїв.

Також рекомендуємо:

Перші Знайомства в Стрию

 

id102391459 Продукти, які найкраще їсти в грудні
id1568765166 Продукти, які найкраще їсти в грудні
id624392236 Продукти, які найкраще їсти в грудні

Також рекомендуємо:

знайомства в Дрогобичі

Журавлина

Неймовірно корисна ягода, також багата на вітамін С. Продукт може використовуватися як заміна цитрусовим. У чай можна додати кілька ягід, щоб урізноманітнити раціон. Звичайно, у грудні навряд чи вдасться знайти свіжу журавлину. Але ідеальна навіть заморожена, яка продається у будь-якому супермаркеті.

У чому ж користь продукту? У наявності ще й вітамінів, біофлавоноїдів, калію, кальцію, фтору, міді, цинку, йоду. Користь для імунітету очевидна, можна позбутися від кровоточивості ясен і карієсу. Журавлину можна додавати до десертів, чаю, морсів, салатів, інших страв.

Сало

Дивно бачити такий продукт у списку корисних, тим більше грудня? Існує думка, що свиняче сало являє собою суцільний холестерин, вживати його шкідливо. Але це є характерним тільки для певних типів приготування: маринування, топлення, засолювання, копчення, а також якщо їсти його у величезних кількостях.

У свіжому вигляді сало корисне, оскільки у ньому багато арахідонової поліненасиченої жирної кислоти, що позитивно позначається на мозку, нирках, серці. До того ж дарує зігріваючі властивості, що є корисним для зими.

Лосось

Червона рибка ситна, жирна, корисна. У ній містяться ненасичені жирні кислоти, що допомагають позбутися від "поганого" холестерину. Цей продукт можна їсти навіть на дієті, адже це допомагає позбутися від стресу, захищає від депресії, неврозів, інсульту та інфаркту. Споживати таку рибу можна у різних видах, але найкраще працює тушкована або запечена риба.

Також рекомендуємо:

Знакомство с номером телефона Львов

 

id75988376 Грудень, Здоров'я, Їжа, Сайт Знайомств 12dz.com, Спорт, Харчування
id76487485 Грудень, Здоров'я, Їжа, Сайт Знайомств 12dz.com, Спорт, Харчування
id1967650728 Грудень, Здоров'я, Їжа, Сайт Знайомств 12dz.com, Спорт, Харчування

Помаранчевий твердий сир

Будь-який сир корисний у грудні та інші зимові місяці. Адже у складі є білок, жири, молочнокислі ферменти, бактерії, що роблять продукт ідеальним для дієти у будь-який час року. Але взимку користь принесе саме помаранчевий сир: у місяць, коли сонця не настільки багато, він буде радувати і дарувати позитивний заряд енергії.

Також рекомендуємо:

Знайомства для шлюбу Львів

Оценка: 5 (голосов 22)
Назад