Посетить эту Анкету   Авторські СТАТТ...  Дата создания: понедельник, 28 октября, 2019 - 15:52

Наруто Узумакі. Аніме. Японія

Украинский

Аніме (яп. アニメ ) — японська анімація.

В Японії термін «аніме» зазвичай використовується по відношенню до будь-якого анімаційного фільму або мультфільму, а в інших країнах цей термін використовується для позначення саме японської анімації.

Аніме — це добре розвинений вид мистецтва й тому користується популярністю не лише в Японії, але й у світі.

Познайомтеся з Наруто Узумакі - юним ніндзя, якому належить пройти довгий шлях до своєї мрії. Однак для досягнення будь-якої мети потрібні вірні товариші, яких Наруто належить знайти.

Ця історія про те, як знайти в собі сили не здаватися, коли ніхто навколо не вірить в успіх.

А ще це виняткова і неповторна в своєму роді класика - найцікавіше пригода ніндзя всіх часів! Це історія, в якій розповідається про хлопчика-ніндзя. Він мріє стати Хокаге: главою свого села. Але Хокаге - це наймудріший і сильний ніндзя села, тому хлопець спробує подолати купу випробувань, перемогти безліч супротивників, заслужити повагу, підрости морально і фізично.

Аніме часто (але не завжди) відрізняється характерною манерою зображення персонажів та фону.

Випускається в формі телевізійних серіалів, а також фільмів, що розповсюджуються на відеоносіях або пристосовані для кінопоказу. Для аніме характерне надзвичайне жанрове різноманіття, яке в інших країнах притаманне кіно, а не анімації.

Окрім загальних жанрів (бойовик, детектив тощо), є й специфічні, властиві лише аніме.

Саме різноманітність та орієнтація на глядачів різного віку є головними перевагами аніме. В інших країнах анімація є переважно абстрактним мистецтвом для дітей, або ж використовується для пародійних та гумористичних творів, в той час як аніме — повноцінне мистецтво. Більша частина аніме-серіалів — це екранізація японських коміксів — манґи, втім є й екранізації книжок, а також повністю самостійні роботи.

Найдавніше аніме, знайдене в 2005 році, було створено близько століття тому — це короткометражний анімаційний фільм Katsudō Shashin створений у 1907 році.

Він був намальований із п'ятдесяти, на стрічці целулоїда, кадрів. Зображений на них хлопчик малює ієрогліфи 活动 写真, що означають «рухомі фотографії» і використовувані в той час для позначення слова «кіно», потім повертається до глядача, знімає капелюх і кланяється.

Замовити Пакет

Художник і автор цієї анімації невідомий. Перші експерименти з анімацією в Японії почалися ще в 1913 році, а перші анімаційні фільми з'явилися в 1917 році. Це були маленькі фільми довжиною від однієї до п'яти хвилин.

Найпершим японським анімаційним фільмом вважається «Новий альбом начерків» (1917) Сімокава Отена, також цього року був створений «Битва мавпи і краба» Кітаями Сейотаро, а в 1918 році — «Момотаро».

Перші Real Знайомства 12dz.com

id1096833884
id1044330048
id1258971945
Оценка: 4.8 (голосов 24)
Назад
Посетите Самые уникальные обои, редкие фотографии и красивые картинки на сайте 12dz.com, по таким категориям как: Анімація, Мрія, Наруто, Наруто Узумакі, Японія, Фильмы, Мультфильмы, и много других качественных изображений на рабочий стол Вашего компьютера, или мобилного телефона. Коллекция изображений всегда обновляется! Будьте всегда в курсе новейших обоев, фото и картинок!