Посетить эту Анкету   Авторські СТАТТ...  Дата создания: пятница, 11 октября, 2019 - 19:28

Умови, коли відносини між чоловіком і жінкою є щасливі

Украинский
id258689175 Знайомство, Пара, Чоловіки, Щастя, Відносини, Психологія, Жінки, Дві Зірки

З давніх-давен стосунки чоловіка і жінки були однією з улюблених тем обговорень,

суперечок, розмов між друзями та родичами. Зустрічаючись з чоловіком, не хочеться обпектися і через роки пошкодувати про зроблений вибір.

Погляд зі сторони

Будь-які відносини, в тому числі відносини між чоловіком і жінкою, починаються з самоаналізу. Адже неможливо зав'язати з ким-небудь дружбу, не розібравшись в собі і в своїх вимогах, які пред'являються до людини. Деякі жінки дивуються, чому не подобаються чоловікам. Вони красиво одягаються, витрачають багато грошей на походи в салони, на масажі, вдаються до різних жіночих хитрощів і флірту, прислухаються до порад в жіночих журналах, але в підсумку відносини закінчуються, навіть не розпочавшись.
Потрібно бути чесною з собою і подумати, якою насправді являєшся людиною. Дуже легко пред'являти вимоги до протилежної статі, мовляв він повинен бути ... і починається довгий перелік всіх чоловічих достоїнств. Але якщо жінки хочуть бачити в чоловікові все найкраще, то логічно, що і чоловіки хочуть від жінок того ж. Іншими словами, потрібно проаналізувати себе, свою поведінку і характер.

Існує думка, що чоловіки люблять очима і їх відразу ж чіпляє красива довгонога дівчина з пишними грудьми і блакитними очима. В цілому, і чоловіки, і жінки насамперед звертають увагу на зовнішність, тому не настільки дивна перша реакція сильної статі. 

Але варто підкреслити, що це всього лише перше враження, притому властиве всім людям. Чоловікові хочеться бачити біля себе впевнену, розумну, вольову і, в той же час, ніжну, боязку жінку, яку хочеться обійняти, поцілувати і захистити. Чоловіки не люблять, коли жінка постійно чимось незадоволена, всіх і вся критикує, наполягає на своєму, не враховуючи думки чоловіка, не вміє слухати, а постійно базікає. Цей список недоліків можна продовжувати ще довго, але суть зрозуміла.

Розібравшись в собі і визначивши, що потрібно ще змінити в своїй особистості, важливо подумати про те, чим повинен володіти чоловік, щоб домогтися уваги коханої жінки. При цьому дивитися на наявність бажаних якостей потрібно не через рожеві окуляри, а постаратися оцінити особистість об'єктивно. Зрозуміло, що почуття заважають бачити реальну картину. Все ж потрібно розуміти, що з часом романтика пройде, а небажані якості в людині будуть псувати сімейне життя постійно. Тому вимикаємо почуття і включаємо мозок.

Сімейне життя - це не вічна романтична прогулянка по весняному парку,

це фінансові труднощі, борги, хвороби. І якщо чоловік безвідповідальний, нестриманий, запальний, не готовий йти на компроміси, то цього в ньому не змінити.

id1035008181 Умови, коли відносини між чоловіком і жінкою є щасливі

ПОГЛЯД НА ЖИТТЯ, ПРІОРИТЕТИ, ЗМІНИ В ОСОБИСТОСТІ

Часто багато дівчат при знайомстві з хлопцем припускаються помилки: надають більше значення збігу захоплень та інтересів, ніж спільності життєвих поглядів і цінностей.

Не існує пар, у яких не було б розбіжностей в будь-яких питаннях. Але якщо відмінності стосуються важливих і принципових тем, то можуть виникнути великі проблеми в сімейному житті.

Це може бути фінансова сфера, коли жінка відрізняється ощадливістю, а її партнер справжній марнотрат. Або ж вона прагне задовольняти свої духовні потреби, а для нього це марна трата часу. Жінка мріє про дітей, а чоловік бачить себе лише в науці. Вона прагне самостійно заробляти, а він хоче, щоб його дружина сиділа вдома, готувала їжу і займалася з дітьми.
Не варто ігнорувати розбіжності, навіть якщо вони здаються не такими важливими. Якщо виникають сумніви, то їх потрібно вирішувати. Варто добре подумати, чи можна піти на компроміс або ж з часом ця розбіжність у поглядах внесе розлад у сім'ю. Часто такі, здавалося б, дрібні розбіжності призводять до розлучення. Якщо суттєвих розбіжностей немає або ж це дрібні питання, які можна вирішити, то такий шлюб може, дійсно, стати щасливим.

Важливо подумати, який вплив чинять на жінку відносини з чоловіком. Чи є зміни на краще? Можливо, партнерка стала похмурою, невпевнено в собі? Або ж, навпаки, видно помітні зміни в позитивну сторону? Такі питання вартують пильної уваги і зачіпають обох учасників відносин.

Говорячи про відносини між чоловіком і жінкою, варто розуміти, що поліпшуватися і змінюватися повинні обидва. Якщо працює над собою тільки один з пари, сім'я щасливою ніколи не буде. Неможливо злетіти, якщо одне крило птиці зламано. Адже чоловік і дружина - це одне ціле, значить, вони повинні співпрацювати.

id1007641836 Знайомство, Пара, Чоловіки, Щастя, Відносини, Психологія, Жінки, Дві Зірки

Життєві устремління І ЦІЛІ,

Всі ми маємо свої життєві устремління і цілі: подорожувати по світу, зробити кар'єру за спеціальністю, розвиватися в своєму хобі, побудувати будинок і вести осіле, щасливе сімейне життя і т.д. Хтось хоче жити у великому місті, а комусь до душі невелике село з красивими пейзажами.

Різні цілі зроблять спільне сімейне життя неможливим, постійно будуть заважати розбіжності, причому в важливих питаннях не вдасться прийти до правильного рішення. 
Компроміси доречні лише тоді, коли пара тільки зустрічається, і вже виходячи з цього можна судити про доцільність подальших відносин.

Не потрібно боятися запитувати чоловіка про життєві цілі: до чого він прагне?

Чого хоче досягти? Що для нього ідеальне сімейне життя? Щасливі відносини дають можливість кожному партнеру реалізовувати свої цілі. Подружжя можуть ділитися своїми прагненнями та інтересами один з одним, сприяючи таким чином подальшого саморозвитку своєї половинки.
Але є більш серйозні питання. Наприклад, один з партнерів вже досяг певних вершин в роботі і прагне до подальшої кар'єри, а інший має середню освіту і працює у фірмі без перспектив на майбутнє. Згодом такий партнер може стати нецікавий.

Стосунки чоловіка і жінки повинні бути обопільними,

тобто кожен рухається з однаковою швидкістю в одну сторону. Тільки так пара зможе досягти щастя і задоволення в шлюбі.
Будуючи відносини, чоловік і жінка повинні бути об'єктивними один до одного і не поспішати у прийнятті важливих рішень. Щастя пари багато в чому залежить від щирого інтересу до іншого партнера і в умінні прийняти людину такою, якою вона є. Але це не має на увазі, що потрібно миритися з серйозними розбіжностями в поглядах.

Перші  Real  Знайомства Дві Зірки

Оценка: 5 (голосов 8)
Назад