Посетить эту Анкету   Авторські СТАТТ...  Дата создания: среда, 10 апреля, 2019 - 21:31

Як стати красивою: 5 порад від 12dz.com

Украинский
id1921524481 12dz.com

Поважайте себе і свій вік

На жінку впливає її самовідчуття. Наприклад, якщо вона відчуває себе старою, то це проявляється в поставі, виразі очей, усмішці. І навпаки, якщо очі у жінки сяють, і вона почуває себе легко, хіба може хтось дати їй більшу кількість років, ніж є насправді!

І як чудово виглядає жінка, яка поважає себе!

 Доглядайте за собою

Чомусь з віком деякі жінки перестають приділяти увагу макіяжу або фарбуванню волосся, хоча це дуже важливо. За допомогою макіяжу можна нівелювати багато вікових змін, і підкреслити достоїнства: красиві очі, брови або губи. Буває і зворотна ситуація: коли макіяжу на обличчі занадто багато, наприклад, перебір з чорним кольором в підводці або підмальовуванні брів, дуже яскрава невідповідна за кольором помада, іноді навіть перламутрова, що просто протипоказано, тому що вона візуально старить жінку. Волосся необхідно підстригти у хорошого майстра, щоб була гарна стрижка, яку вам буде легко укладати. Дуже важливо регулярно фарбувати волосся, якщо є сивина, за винятком тих випадків, коли сивина красива і йде її власниці. Вік не скасовує догляду за собою, навпаки, він повинен стати ще більш ретельним.
Коли жінка не приділяє належної уваги своїй зовнішності, не цікавиться тим, щоб виглядати привабливо, це говорить, перш за все, про її нелюбов до себе.

id221986242 Як стати красивою: 5 порад від 12dz.com

Виглядати добре при невеликому бюджеті можливо!

Іноді люди примудряються виглядати жахливо, маючи в своєму розпорядженні величезний бюджет! Тут питання не в коштах, а в умінні бачити себе, щоб підібрати функціональний гардероб, в якому речі будуть добре поєднуватися один з одним по стилю. В такому випадку, можна уникнути зайвих витрат.
Є речі, які вимагають більшої суми грошей, такі як верхній одяг, взуття, сумки. Вони повинні бути добротними і з хороших матеріалів, щоб могли послужити вам кілька сезонів.
 

Уникайте поширених помилок в одязі

Деякі жінки бояться використовувати колір в своєму одязі: або носять дуже темні кольори, іноді суцільний чорний, або дуже нудні невиразні відтінки, які підбираються в комплекті максимально схожі один на одного. Або зворотна картина, коли дуже багато кольору в образі і поєднується він зовсім негармонійно, в дивних пропорціях. Адже колір дуже оживляє, його складне поєднання робить образ жінки цікавішим. Через грамотне використання кольору можна створити дуже гарний і яскравий образ.

Не бійтеся вибирати яскраві речі, але стежте, щоб вони добре поєднувалися між собою.

id1681596033 12dz.com

Вчіться красиво одягатися

Почуття стилю можна розвинути. Тут важливі два аспекти: відчувати, прислухаючись до себе, і розвиватися, дізнаючись нове. Варто вчитися у дизайнерів, фотографів, стилістів, і звичайно, у мистецтва, у робіт великих майстрів живопису, скульптури, архітектури.

Не бійтеся ходити в магазини і приміряти абсолютно різні речі,

порівнюйте, якщо щось відгукнулося в вас, задумайтесь чому. Будьте усвідомлені, задавайте собі питання, чому сподобалася саме ця річ, фактура, колір, форма. Таким чином, ви краще дізнаєтеся себе.
А головне, розвивати себе і навчитися бути красивою і стильною можна абсолютно безкоштовно!

Вивчайте покази відомих дизайнерів в інтернеті,

там можна почерпнути корисну інформацію: вміння поєднувати кольори, виразність форми і лінії в одязі, повністю образ, представлений на подіумі.

Розвивайтеся, шукайте для себе натхнення, адже зацікавленість допомагає рухатися вперед. А це і є шлях до вашого неповторного стилю і привабливості!

Міжнародні Знайомства Dvi Zirky

Оценка: 4.8 (голосов 11)
Назад