Посетить эту Анкету   Авторські СТАТТ...  Дата создания: пятница, 2 ноября, 2018 - 12:43

Щасливий шлюб, як в казці на 12dz.com

Украинский
id1936210001 Вийти заміж, Життя, Казка, Любов, Одружитися, Поради, Щасливий шлюб

Як то кажуть, щасливий шлюб -

це довга розмова, яка завжди здається занадто короткою.

Як зустріти свого принца і вийти щасливо заміж?

1 супер-миттєва послуга Знайомств

Напевно, кожна дівчина задає собі це питання, спробую на нього дати відповідь ...

Спляча красуня, Попелюшка, Білосніжка - в кінці мила дівчина виходить заміж за прекрасного принца, і всі щасливі. З дитинства ми чуємо одну і ту ж історію. Чи впливає вона на наше уявлення про справжнє кохання і відносини?

Справжня любов в казці і в житті

Важко уявити собі дитинство без казок. Всі їх знають і люблять. Але який образ любові вони у нас створюють? У казках добро завжди перемагає зло, принц одружується на головній героїні, і вони живуть разом довго і щасливо.

Чудовий сценарій! Але наскільки відповідає йому реальність? Припустимо, в один прекрасний день, Ви, нарешті, зустрічаєте свою справжню любов і граєте веселе весілля. Чи означає це, що тепер, як за помахом чарівної палички, ви житимете розкошуючи? У всіх це виходить так добре і легко як у казкових персонажів? І якби це було так просто, то звідки стільки прикладів розчарувань, стільки історій про нещасливе кохання, і скільки розпалося шлюбів?

Казка - брехня, та в ній натяк

Взаємна, справжня любов робить нас сильнішими - разом нам легше і в горі і в радості. І статистика це доводить: люди, що знайшли любов, живуть довше самотніх. Але якщо вірити казкам, всі труднощі полягають тільки в тому, щоб знайти кохану людину.

Казка, на жаль, не дає керівництва до подальших дій, не підказує, як зберегти свою справжню любов і «жити довго і щасливо в любові та злагоді». Як це вдається казковим героям і що вони для цього роблять, на жаль, невідомо - казка закінчується на найцікавішому місці.

Терпіння і труд все перетруть

Чи можлива довга, щаслива, справжня любов в реальності? Психологи стверджують, що так.

Мої наступні поради

допоможуть вам жити в любові та злагоді, не гірше казкових героїв.

Проблема багатьох полягає в тому, що вони вимагають від своєї коханої людини занадто багато чого. Звичайно, для милого дружка і сережка з вушка. Але все ж будьте реалістичні і не просіть один у одного нездійсненного. Обговорюйте один з одним і що вам подобається у ваших стосунках, і що кожен з вас хотів би поліпшити. І не бійтеся, якщо іноді доходить до суперечок - вони розвивають вміння вирішувати проблеми. Милі сваряться - тільки тішаться.

У всіх свої недоліки.

Мила не біла, та й я сам не красень...

Поставтеся до недоліків один одного як до своїх - з розумінням і гумором, і спільне життя стане простіше і приємніше. Дуже важливо для відносин мати спільні інтереси і хобі, тоді і теми для захоплюючих бесід завжди знайдуться.

Щоб любов ніколи не закінчувалася, над відносинами потрібно працювати.

Не переставайте цікавитися справами один одного, дивуйте кохану людину, даруйте подарунки з приводу і без.

Не забувайте: сім'ї, де допомагають один одному, біди не страшні!

Міжнародні Знайомства 12dz.com  бажають Вам казкових зустрічей !!!

Оценка: 4.9 (голосов 22)
Назад