Посетить эту Анкету   Авторські СТАТТ...  Дата создания: понедельник, 2 апреля, 2018 - 16:01

Як познайомитися з дівчиною на сайті Перші Real Знайомства 12dz.com

Украинский
id1561025673 Перші Real Знайомства 12dz.com, Побачення з дівчиною, Як познайомитися з дівчиною

Завдяки корисним порадам в статтях на Сайті Перші  Real  Знайомства 12dz.com

які регулярно публікуються, Ви зможете навчитися, як уникнути почуття ніяковості в спілкуванні.

Ми допоможемо Вам назавжди перестати мучитися питанням: «Як познайомитися з дівчиною?»

Спочатку потрібно - правильно оцінити ситуацію

Унікальні Пакети

Кожен самотній парубок мріє завести роман з красивою дівчиною. Але часто непереборною перешкодою на шляху до мрії виявляється найперший крок - знайомство. Вранці в будні, коли дівчата поспішають у справах, познайомитися дуже складно - їм зараз правда зовсім не до Вас. Знайомитися найкраще в таких ситуаціях, коли у дівчини є час, вона нікуди не поспішає і Ви можете трохи поговорити.

На серйозному сайті Перші  Real  Знайомства 12dz.com познайомитися з дівчиною набагато простіше, так як Ви обидва знаєте, що перебуваєте в активному пошуку. Керуючись висловом «хто не ризикує, той не п'є шампанського», починайте листування!

Багато дівчат готові почати спілкування з молодою людиною першими, однак, дівчата як і раніше розраховують, що перший крок зробить чоловік.

Хорошим початком для зав'язування знайомства з володаркою вподобаного Вам профілю буде питання до її анкети: її інтереси, хобі, очікування від партнера. Зробіть комплімент будь-якої деталі в анкеті або фотографії. Висловіть свою думку або задайте питання. Головне, щоб зав'язалася розмова, потім спілкування піде набагато простіше.

Будьте впевнені в собі

Про що говорити з дівчатами?

Головне, щоб Ваші слова звучали щиро і впевнено. Якщо дівчина привернула Вашу увагу, це вже привід дізнатися про неї краще! Так що не сидіть і не чекайте, що вона випадково зверне на Вас увагу, візьміть ініціативу в свої руки. Тримайтеся впевнено і невимушено, питайте її думку, задайте їй кілька запитань про коло її інтересів - можливо, у Вас відразу ж знайдуться спільні теми для розмови.

Відомий майстер діалогу, американський тележурналіст Ларрі Кінг стверджує, що краще запитання для більшості ситуацій: чому? Він не має на увазі однозначної відповіді, після якого може повиснути незручна пауза і допомагає встановити більш глибокий контакт зі співрозмовником. Наприклад, дівчина написала, що хоче переїхати в інше місто або не любить перебувати одна, обов'язково з'ясуйте чому!

 Будьте самим собою

Існує безліч порад і самовчителів про те, як познайомитися з дівчиною. З'явилися навіть так звані пікап-тренери, які пропонують семінари з оволодіння технікою знайомства з дівчатами. Але всі вони сходяться на думці, що найпростіший і ефективний спосіб завоювати увагу дівчини - це бути щирим.

1 супер-миттєва послуга Знайомств

Повірте, не потрібно доводити або показувати себе таким, яким Ви, по суті, не є - просто будьте самим собою. Використовуйте почуття гумору і не забувайте, що всі жінки без виключення люблять, коли їм роблять компліменти. Навіть якщо Ви вмираєте від збентеження, спробуйте зізнатися в цьому - більшість дівчат оцінять Вашу щирість!

Оценка: 4.8 (голосов 18)
Назад