Посетить эту Анкету   Авторські СТАТТ...  Дата создания: понедельник, 12 февраля, 2018 - 21:00

Як дівчатам збільшити свої шанси на сайті 12dz.com

Украинский
id798287981 Дівчата, Повідомлення, Шанс, Як дівчатам збільшити свої шанси, Жінки

Щоб збільшити свої шанси, варто писати першою чоловікам, які Вам подобаються.

У цьому випадку Ви зможете сама вибрати з чоловіків, які Вас цікавлять.
Так як на сайті знайомств 12dz.com якщо Ви хочете вийти заміж за іноземця, Ви не зможете зустрітися ні з ким з них завтра або післязавтра (вони живуть за кордоном), немає проблем з тим, що Вас неправильно зрозуміють - до особистої зустрічі пройдуть тижні або навіть місяці, Ви матимете можливість з'ясувати, що це за людина і наскільки серйозно він до Вас відноситься.

Коли Ви пишете перша

Найпростіше на нашому сайті знайомств 12dz.com  - це послати вираз інтересу. Одержувач відповість, якщо він зацікавлений.
Якщо він зацікавлений, він напише Вам лист сам. Пишіть індивідуальні повідомлення після того, як отримали позитивну відповідь.
Якщо Ви не отримуєте позитивних відповідей зовсім, тоді спробуйте писати індивідуальні листи відразу.
Жінкам за 35 обов'язково треба писати чоловікам самим і ставитися до цього, як до роботи. Джентльмени іноземці будуть бігати за молоденькими, але не за жінками середнього віку. Вам потрібно зуміти зацікавити підходящого чоловіка, тому що конкуренції тут багато. Завойовувати хлопців не треба, але зацікавити - обов'язково. Саме в цьому і допоможе вміння писати перший лист.

Що писати в першому листі?

У першому листі найголовніше - емоції.
Ваше перше повідомлення повинно зацікавити чоловіка і вселити йому непереборне бажання відповісти. Для цього воно повинно бути досить змістовним, але в той же час коротким і емоційним.

Правила першого листа.

Стислість. У довгому повідомленні легше зробити помилку, сказати щось не те, втратити інтенсивність емоцій. Та й часу на написання довгих повідомлень витрачається більше.

1 супер-миттєва послуга знайомств

Емоційність.  Ваше послання повинно змусити чоловіка посміхнутися, підняти йому настрій. Позитивний настрій і відкритість - ключ до успіху першого листа. Одні і ті ж факти можна викласти по-різному - враження, яке справляє Ваш лист, важливіше, ніж його зміст.

Індивідуальність - одержувачу має бути очевидно, що даний текст написаний саме для нього і не міг бути посланий комусь ще. Індивідуальні послання займають час, але не індивідуальні повідомлення просто йдуть в сміттєву корзину.

Тут і сьогодні - прикладіть зроблене сьогодні фото і коротко поясніть, де воно було зроблено (на роботі, в спортзалі, в парку на прогулянці, вдома на балконі, на набережній і т. п.). Найбільший страх чоловіків - що фото в Вашому профілі старі і Ви виглядаєте гірше в реальному житті. Також це дасть йому знати, що Ви не відправили ту ж картинку десяткам інших кавалерів. Ваше фото повинно подобатися Вам самій, робіть його з посмішкою, в яскравому одязі або на яскравому тлі - це додасть позитиву!

Вкажіть, що Вас привабило - ми всі хочемо не тільки подобатися оточуючим, ми ще й хочемо знати, за що нас люблять. Напишіть, що саме привернуло Вас в його профілі або фотографіях, це зробить Ваш лист індивідуальним і щирим.

Копіюйте його слова - сенс, який ми вкладаємо в певні поняття, дуже індивідуальний. Використовуйте слова з його профілю, щоб він міг співвіднести Ваші ідеї зі своїми.

Копіюйте його стиль - якщо його профіль у жартівливому стилі, пишіть з гумором. Якщо він дуже серйозний - будьте серйозні.

Задайте 1 питання - так Вашому кореспонденту буде легше відповісти. Чим легше спілкування з Вами для чоловіка, тим більше шансів, що він вибере саме Вас з усіх сотень симпатичних дівчат на сайті знайомств Dvi Zirky.

Грамотність - чим коректніше складені Ваші тексти, тим розумнішою Ви здаєтеся чоловікові. Тексти з помилками створюють погане враження.

Коли чекати відповіді.

Очікування відповіді - невдячне заняття. Краще написати 20 листів і не хвилюватися про відповіді, ніж написати одне і перевіряти свій ящик 3 рази в день. Як з інтерв'ю на нову вакансію, хвилюватися після бесіди - марно. Краще викластися протягом самого інтерв'ю, ретельно підготуватися і зробити все правильно, а після розслабитися і забути. Якщо Вас обрали на посаду - Вам зателефонують, тому що вони хочуть саме Вас!
Точно так же в листуванні з чоловіками - зробіть все, від Вас залежне, викластися на повну - а після цього розслабтеся і не забивайте собі голови.

Якщо Ви все зробили правильно і цей чоловік шукає дівчину, схожу на Вас - він Вам обов'язково відповість!

Сайт Знайомст  12dz.com бажає Вам щасливу зустріч з Коханим.

Оценка: 5 (голосов 8)
Назад