Посетить эту Анкету   Авторські СТАТТ...  Дата создания: вторник, 17 октября, 2017 - 13:02

Як Правильно заповнити анкету на сайті знайомств Dvi Zirky: головні помилки

Украинский
id1014812881 Анкета, Дівчата, Житомир, Знайомства Dvi Zirky, Знайомства за кордоном, Знайомства у Львові, Канада, Київ, Львів, Побачення, Польща, Рівне, Сайт Знайомств 12dz.com, США, Тернопіль, Україна, Хлопці, Хмельницький, Чоловіки, Жінки, Відносини, Знайомства

Перед Вами чиста анкета на сайті знайомств Dvi Zirky, а попереду - перспективи нових відносин.

Як сподобатися потенційним кандидатам і привернути до себе увагу? Які дані в профілі, навпаки, можуть відлякати інших користувачів від знайомства? Dvi Zirky ділиться результатами дослідження.
Прийнято вважати, що фотографія - єдине, на що звертає увагу протилежна стать при знайомстві в інтернеті. Фотографія, безумовно, важлива, і її правильний вибір допоможе привернути до себе увагу. Однак її значення сильно перебільшено. І хоча ми дуже турбуємося про наш вік, зморшки і вагу, користувачів сайту знайомств Dvi Zirky, як з'ясувалося, відлякують зовсім інші речі.
 

Що відштовхує користувачів в анкетах на сайті знайомств Dvi Zirky

 Сайт знайомств Dvi Zirky з'ясував, які дані дійсно важливі при знайомстві онлайн, як правильно заповнити анкету і привернути до себе увагу, і що відлякує потенційних кандидатів від початку спілкування.

 Надмірне самозамилування

 Надмірне самозамилування не користується успіхом у потенційних кандидатів і відштовхне від початку спілкування 64% опитаних.

Почати Пошук

 Безграмотність

 Проти знайомства з людьми, які не вміють користуватися словниками і не вивчили рідну мову, виступає 62% опитаних. У звичайному житті свої непрості стосунки з правилами української мови вдається приховати, але на сайті знайомств Dvi Zirky привабливість складається з безлічі речей, і Ваш текст стає, свого роду, Вашим одягом. Намагайтеся чітко формулювати думки, перечитуйте і перевіряйте текст перед публікацією. І уникайте іншої поширеної помилки - надмірної кількості кліше в анкеті. Проти побитих фраз і заїжджених виразів висловилися 74% користувачів Dvi Zirky.

 Негативний настрій

 Більше 65% користувачів не люблять надмірно негативний настрій в анкетах. Страждання і зневіра більше підходить юному Вертеру, ніж дорослим людям, які прагнуть побудувати міцні і щасливі відносини. Хочете привернути увагу потенційних кандидатів і зробити анкету на сайті знайомств привабливою? Постарайтеся залишатися на позитивній хвилі - це приваблює людей і в реальному житті, і в інтернеті.

 Недостатня кількість інформації в анкеті

 Близько 55% опитаних користувачів закриють анкету, в якій не вистачає інформації. Стислість, звичайно, сестра таланту, але знайомств в інтернеті це не стосується. Знайдіть час, розкажіть про себе якомога детальніше, напишіть про свої захоплення, особисті якості та мрії.
 Які фотографії не варто використовувати на сайті знайомств Dvi Zirky
 Незважаючи на те, що більше половини користувачів сайту знайомств Dvi Zirky готові почати переписку не звернувши особливу увагу на Вашу фотографію, рано чи пізно її все-таки доведеться показати в хорошій якості.

Як не допустити помилки, вибрати правильний знімок і привернути до себе увагу?

Фотографії з вечірок

Більше 58% опитаних не продовжуватимуть знайомство, якщо побачать в профілі численні фотографії з вечірок, на яких Ви в нетверезому вигляді, відверто одягнені або занадто близько спілкуєтеся з протилежною статтю.

  Занадто відверті фотографії

 Не варто діяти за принципом «все краще відразу» і намагатися привернути увагу занадто відвертими фотографіями в профілі. Проти них висловилися 85% опитаних.

 Темні окуляри

 Чи вважаєте, що темні окуляри надають вам загадковості? Тільки не на сайті знайомств, адже для початку не тільки відносин, але і листування необхідна довіра. Не приховуйте своє обличчя - більш 60% користувачів Dvi Zirky не хочуть бачити в анкеті портрети в сонцезахисних окулярах, фотографії, де Ви в окулярах можна додати в альбом.

 Невміле використання Фотошопу

 Фотошоп та інші програми обробки фотографій, звичайно, здатні творити чудеса, але якщо чудес буде занадто багато, то це відлякає кандидатів. Колажі, пересвічені знімки, яскраві фільтри і фотомонтаж змусять 62% користувачів закрити Вашу анкету назавжди.

 Групові фотографії

 Проти групових знімків висловилися 36% опитаних. Хочете швидше познайомитися? Тоді не змушуйте кандидатів шукати вас серед 12 інших людей на знімку.

Анкета на сайті знайомств: шлях до успіху

Вибираючи фотографію для профілю, зупиніться на простих, природних портретах. При заповненні профілю намагайтеся докладно розповісти про себе, обов'язково перевіряйте текст на помилки і утримайтеся від пошуку кохання всього життя і інших кліше. Не приховуйте своїх інтересів і заслуг, але уникайте надмірного самозамилування. І не забувайте про позитивний настрій - на сайті знайомств Dvi Zirky Ви шукаєте любов, а не жилетку, куди можна поплакатися!

Озброївшись новими знаннями, Ви зможете уникнути типових помилок при заповненні анкети на сайті онлайн-знайомств Dvi Zirky, створити більш привабливий профіль, привернути до себе увагу і збільшити свої шанси на успішне знайомство.

Оценка: 4.7 (голосов 20)
Назад