Олексій і Галя - щасливі разом

Украинский
Олексій і Галя

Познайомився на Вашому сайті з дуже привітною і гарною дівчиною Галею.

Я писав дівчатам і мені писали, скажу чесно, коли був просто активований, то не так писали, я сам шукав дівчат. Коли став Лідером сайту, тут вже потреба шукати відпала) мені писало дуже багато дівчат. Вів з ними листування, які були не мої, самі з часом переставали писати. Були й такі дівчата з якими домовлявся про зустріч і які не приходили, але  я не опускав рук продовжував знайомитися і ось я познайомився з Галею, вона чудова людина, з нею наша перша зустріч відбулася 21.11.2016 "в живу", напевно, хай Галя далі продовжить нашу історію)

О, Олексій) ти як завжди)))

мені з тобою весело і затишно, я  була на сайті 2 роки, дивилася які є хлопці, подобалися заможні, бо бідувати в мене не було бажання, також писала сама і мені писали, ті що не мої хлопці за паро днів листування переставали писати, нам було не цікаво, я це сприймала спокійно, бо як казала мені Пані Зоряна  «мій буде зі мною», а з Олексієм велося листування з вересня, і з ним було легко з самого початку. Ми обговорювали різні блюда, погоду, роботу, все про що можна було написати. Просто так я не хотіла зустрічатися з хлопцями, тому дивилася, щоб дійсно зустріти свою людину. Коли Олексій запропонував зустрітися в листопаді, він прийшов з букетом троянд, і ми домовилися Новий рік зустріти разом.  Олексій  запросив мене в Буковель кататися на сноуборді.Це була чудова і незабутня поїздка, він дуже турботливий , допомагає мені в усьому.

 Тепер я щаслива з ним, у вільний час любила читати Ваші статті,

багато чого зрозуміла.... так, Олексій не принц і не олігарх, але старається заробляти гроші, має невеликий бізнес, зараз і мене підключив до свого бізнесу, мені це сподобалося, у нас є великі плани на розширення бізнесу, я пожартувала з ним, що через 10 років станемо мільйонерами, а він це сприйняв серйозно. Ну, що ж прийдеться і це слово тримати) думаю, я і Олексій всього разом досягнемо в житті.

Дякуємо Вам Пані Зоряна ,

що створили цей чудовий сайт, що робите таку добру для людей справу,

де зустрічаються одинокі чоловіки і жінки, щоб створити сім’ю.

Процвітання Вам і Божої Благодаті на довгі роки.

Оценка: 5 (голосов 20)
Victor and Irina Thank you, Dvi Zirky!!!
Оценка: 5 (голосов 11)


Оксана і Григорій Майже два роки тому я знайшла Dvi Zirky
Оценка: 5 (голосов 9)


Ростислав и Валентина Огромное спасибо Вам Первые Real Знакомства 12dz.com !!! Мы встретились, а это главное !!!
Оценка: 5 (голосов 15)


Evgeny and Anna I am very happy and for this I am grateful to you, dear Dvi Zirky.
Оценка: 5 (голосов 6)


Олексій і Катя Після паро місяців переписки, я зрозумів це та дівчина, яку я довго шукав.
Оценка: 4.9 (голосов 29)


Denis and Tatiana Thank you Dvi Zirky for your work
Оценка: 5 (голосов 8)


Володимир та Інна І наша зустріч виявилася дійсно не випадковою, мені зразу з Інною стало добре, затишно, приємно
Оценка: 5 (голосов 6)