Відвідати цю Анкету   Авторські СТАТТ...  Дата створення: віторок, 24 квітня, 2018 - 11:22

Знайомства в інтернеті. Ваша безпека

Українська
id1212434229 Відносини, Знайомства

Як в реальному житті, так і в інтернеті спілкування передбачає дотримання певних правил безпеки.

Так, в інтернеті дійсно є шахраї, але не варто впадати в паніку, відставати від сучасних технологій, не користуватися комп'ютером і боятися виходити в мережу. Ми розповімо Вам про правила, які допоможуть Вам захистити себе при інтернет-знайомствах і уникнути неприємних ситуацій під час пошуку відносин онлайн.

 Особиста безпека при інтернет-знайомствах

При реєстрації на сайті знайомств подбайте про захист своїх особистих даних. Краще створити нову електронну адресу, яка не містить Вашого імені і прізвища. Спілкуючись з новим інтернет-знайомим, не поспішайте називати своє прізвище, адресу, номер телефону.

 Зробіть вибір на користь серйозного сайту знайомств

Якщо хочете бути впевнені в цілковитій безпеці своїх особистих даних, то реєструйтеся на серйозних сайтах знайомств. Такі сайти, в більшості, дбайливо ставляться до захисту персональних даних користувачів: особисті дані не передаються третім особам.

Надійний пароль

Інтернет-магазини, соціальні мережі, електронна пошта, інтернет-знайомства - всюди потрібен пароль. А може, Ви взагалі використовуєте один і той же пароль для всіх ситуацій? Постарайтеся якомога швидше це виправити. Підвищити надійність пароля можна, використовуючи комбінацію з великих і малих літер і цифр.

Кандидати для знайомства: проявіть пильність

Перед тим як почати інтернет-знайомство на Dvi Zirky, ретельно вивчіть профілі можливих обранців.
Якщо інформація в профілі здалася Вам цікавою - це прекрасний привід почати спілкування з цією людиною.
Якщо ж при перегляді профілю Ви натрапляєте на суперечливу або малоправдоподібним інформацію, можливо, краще уникнути цього інтернет-знайомства. Наприклад, в профілі вказаний Київ, а його володар виявляється зовсім в іншому місті, або людина вказує, що працює в банку, але при цьому постійно наголошує, що гроші не мають для нього ніякого значення.
Якщо у Вас є сумніви в серйозності і чесності співрозмовника або Ви отримали спам, обов'язково повідомте про це Адміністрацію сайту Dvi Zirky. Після перевірки модератором профіль може бути повністю видалений, що захистить Вас від подальших контактів з цим користувачем.

Безпечна комунікація

Вас зацікавив один з профілів, і Ви хочете познайомитися з цією людиною? Або хтось написав Вам першим? На початку інтернет-знайомства на Dvi Zirky краще скористатися не особистою електронною поштою, а внутрішньою системою листування на сайті. У разі, якщо Ви захочете перервати спілкування, Ви просто видаляєте (додаєте в чорний список) користувача, і він більше не зможе з Вами зв'язатися.

Не довіряйте посиланнях

В процесі інтернет-знайомства на Dvi Zirky Ви все більше дізнаєтеся про співрозмовника: які у нього хобі, яким книжки він любить читати, яку музику слухає.
У листуванні можуть зустрічатися і посилання на інші сайти. Не поспішайте відкривати всі посилання - незнайомі, які не викликають довіри посилання, можуть містити віруси, небезпечні для Вашого комп'ютера.
Не давайте грошей
Будь-яке прохання про грошову допомогу при інтернет-знайомствах на Dvi Zirky повинне викликати у Вас підозру. Якою би жалісливою не була історія Вашого нового інтернет-знайомого, поставтеся до неї з обережністю. Стали б Ви просити гроші у ледь знайомої людини на сайті знайомств? Пам'ятайте, що Ваша фінансова безпека важливіша за все!

Приймайте рішення самі

"Ти де зникла? Чому так довго не відповідаєш? Напиши мені свою адресу, і я до тебе заїду з тортиком! »- до подібних повідомлень поставтеся спокійно, не дозволяйте на себе тиснути.
Знайомство на Dvi Zirky має відбуватися в комфортному для Вас темпі. Рішення про переведення інтернет-знайомства в реальне життя краще приймати в повній впевненості, що Ви робите правильний вибір.
Не давайте новим знайомим свою домашню адресу відразу, перша зустріч повинна відбуватися на нейтральній території.

Безпечне перше побачення

Перед першою зустріччю постарайтеся дотримати певні правила безпеки: домовтеся зустрітися в людному місці, залиште шляхи до відступу (наприклад, повідомте друзям, куди Ви прямуєте, і попросіть їх про «контрольний» дзвінок), не пийте дуже багато алкоголю, не залишайте особисті речі без нагляду.
При пошуку партнера в мережі прислухайтеся до інтуїції, проте не забувайте про здоровий глузд і будьте пильні. Дотримання правил безпеки не гарантує захист від шахрайства ні в реальному житті, ні при інтернет-знайомстві, і все ж може знизити ризик, що Вас обдурять.

Бажаємо Вам знайомитися з цікавими людьми і отримувати радість від спілкування на Dvi Zirky !!!

Оцінка: 5 (голосів 17)
Назад