Відвідати цю Анкету   Авторські СТАТТ...  Дата створення: неділя, 15 січня, 2017 - 12:45

Знайомства з іноземцями на сайті Dvi Zirky

Українська
Знайомства з іноземцями на сайті Dvi Zirky id367895949

Якщо чоловік шукає дівчину, схожу на Вас - він Вам відповість.

Сидіти і чекати, поки Вам хтось напише - справа досить нудна...
Щоб збільшити свої шанси, варто писати першій чоловікам, які Вам подобаються. У цьому випадку Ви зможете сама вибрати з чоловіків, які Вас цікавлять.
Так як на сайті знайомств Dvi Zirky з іноземцями Ви не зможете зустрітися ні з ким з них завтра-післязавтра (вони живуть за кордоном), немає проблем з тим, що Вас неправильно зрозуміють - до особистої зустрічі пройдуть тижні або навіть місяці, Ви матимете можливість  з'ясувати , що це за людина і наскільки серйозно він до Вас відноситься.

Коли Ви пишете перша

Найпростіше на нашому сайті знайомств Dvi Zirky - це послати вітання, прикріпивши до листа красиву картинку. Одержувач відповість якщо він зацікавлений ..
 Пишіть індивідуальні повідомлення після того, як отримали позитивну відповідь.

Що писати в першому листі

У першому листі найголовніше - емоції.
Ваше перше повідомлення повинно зацікавити чоловіка і вселити йому бажання відповісти. Для цього Ваше повідомлення повинно бути досить змістовним, але в той же час коротким і емоційним.

Правила першого листа:

1. Стислість - Ваше повідомлення повинно бути максимум 500-1000 знаків. У довгому повідомленні легше зробити помилку, сказати щось не те, втратити інтенсивність емоцій. Та й часу на написання довгих повідомлень витрачається більше.
 
2. Емоційність - Ваше послання повинно змусити чоловіка посміхнутися, підняти йому настрій. Позитивний настрій і відкритість - ключ до успіху першого листа. Одні і ті ж факти можна викласти по-різному - враження, яке справляє Ваш лист, важливіший, ніж його зміст.
 
 3. Індивідуальність - одержувачу має бути очевидно, що даний текст написаний саме для нього і не міг бути посланий комусь ще. Індивідуальні послання займають час, але не індивідуальні повідомлення просто йдуть в сміттєву корзину.
 
4. Тут і сьогодні - прикладіть зроблене сьогодні фото і коротко поясніть, де воно було зроблено (на роботі, в спортзалі, в парку на прогулянці, вдома на балконі, на набережній і т. д.). Найбільший страх чоловіків - що фото в Вашому профілі старі і Ви виглядаєте гірше в реальному житті. Також це дасть йому знати, що Ви не відправили ту ж картинку десяткам інших кавалерів. Ваше фото повинно подобатися Вам самій, робіть його з посмішкою, в яскравому одязі або на яскравому тлі - це додасть позитиву!
 
 5. Вкажіть, що Вас привабило - ми всі хочемо не тільки подобатися оточуючим, ми ще й хочемо знати, за що нас люблять. Напишіть, що саме привернуло Вас в його профілі або фотографіях, це зробить Ваш лист індивідуальним і щирим.
 
6. Копіюйте його слова - сенс, який ми вкладаємо в певні поняття, дуже індивідуальний. Використовуйте слова з його профілю, щоб він міг співвіднести Ваші ідеї зі своїми.
 
 7. Копіюйте його стиль - якщо його профіль у жартівливому стилі, пишіть з гумором. Якщо він дуже серйозний - будьте серйозні.
 
8. Задайте 1 питання - так Вашому кореспонденту буде легше відповісти. Чим легше спілкування з Вами для чоловіка, тим більше шанс, що він вибере саме Вас з усіх сотень симпатичних дівчат на сайті знайомств Dvi Zirky.
 
 9. Грамотність - чим коректніше складені Ваші тексти, тим розумніша Ви здаєтеся чоловікові. Неписьменні тексти створюють погане враження. Писати грамотно нескладно, дотримуйтесь цих правил.
 
10. Дайте знати, що Ви чекаєте відповіді - закінчите Ваш лист словами "looking forward to hearing from you", "talk to you soon", "hoping to hear from you quickly". Це повинно бути і так зрозуміло, що Ви чекаєте відповіді на свій лист, але з невідомих причин ці слова додають ентузіазму хлопцям і дають їм імпульс написати швидше.
Коли чекати відповіді

Якщо чоловік шукає дівчину, схожу на Вас - він Вам відповість.

Очікування відповіді - невдячне заняття. Краще написати 20 листів і не хвилюватися про відповіді, ніж написати одне і перевіряти свій ящик 3 рази в день. Як з інтерв'ю на нову вакансію, хвилюватися після бесіди - марно. Краще викластися протягом самого інтерв'ю, ретельно підготуватися і зробити все правильно, а після розслабитися і забути. Якщо Вас обрали на посаду - Вам зателефонують, тому що вони хочуть саме Вас!
Точно так же в листуванні з чоловіками - зробіть все, від Вас залежне, викластися на повну - а після цього розслабтеся і не забивайте собі голову. Якщо Ви все зробили правильно і цей чоловік шукає дівчину, схожу на Вас - він Вам обов'язково відповість!

Міжнародні Знайомства Dvi Zirky бажають Вам приємних знайомств !!!

Оцінка: 5 (голосів 90)
Назад