Відвідати цю Анкету   Авторські СТАТТ...  Дата створення: четвер, 22 грудня, 2016 - 14:24

Заміж за іноземця - Спеціально для жінок на сайті 12dz.com

Українська
id1811063698 Заміж за іноземця, Канада, США, Україна, Франція, Відносини, Знайомства

 

       Моє побажання до всіх Жінок, які є зараз на сайті

Неважливо, новачок Ви в пошуці свого нареченого, чи «старожил» і нічого немає поганого, якщо жінка є на сайті другий, чи і третій рік. Комусь достятньо місяця, комусь потрібно рік
       Доля не ділить людей на товстих і худих, високих і низьких, блондинок і брюнеток: у кожної з нас є шанс зустріти свою Любов і вийти заміж за кордон, якщо жінка має бажання жити за кордоном. Тому, що в кожної жінки є своє бачення Щастя, є свій ідеал Чоловіка. Слідуючи моїм рекомендаціям, Ви зможете наблизитися до своєї мрії — знайти щастя поруч з гарним, надійним і гідним чоловіком і побудувати гармонійну сім'ю. Я не наголошую, що потрібно саме  Вам вийти заміж  за іноземця. Більш того, я раджу  Вам  при активному спілкуванні з іноземцем , не упускати з уваги вітчизняних чоловіків з Вашого оточення і  бути відкритою для спілкування з ними.

       Я  лише закликаю Вас повірити у власні сили і можливості, і пам'ятати про головне: самотність у Вашому житті – це тимчасово! Сподіваюся, що Ваша поява на нашому сайті невипадкова. Можливо, Ви вже давно і твердо вирішили, що варто вийти заміж за чоловіка-іноземця, шукайте відповідного кандидата на роль чоловіка і батька Ваших дітей на сайті Міжнародних Знайомств «Дві Зірки» www.12dz.com . Або Ви тільки роздумуєте про таку можливість, намагаючись зважити всі «ЗА» і «ПРОТИ», розібратися в своїх бажаннях, оцінити перспективи і реалії іноземного заміжжя.

       Коли я спілкувалася з жінками, які мали намір вийти заміж за іноземця, то деколи чула такі вислови  «в Інтернеті знайомляться тільки невдахи», «інтернет-шлюби з іноземцями недовговічні», бувають різні випадки в житті, є добрі люди і погані і на Україні і за кордоном, але стоїть питання: «Навіщо себе програмувати на негатив?»  Такі міфи про знайомства часто нав'язуються сучасним суспільством. Чому? Причин багато: чоловіки, незадоволені «витоком» українських жінок за кордон, жінки, ображені на іноземних кавалерів, які не відповіли на їх палкі листи, або заздрять подрузі, яка вдало вийшла заміж в Європу, чи в Америку. Також варто згадати про те, що про щастя, прекрасне сімейного життя, достатку і любові найчастіше не пишуть на форумах. Жінки, які виїхали за кордон, бояться заздрості, засудження, так і часом після переїзду просто не мають вільного часу на такі речі.        Зате шокуючі ситуації з шахраями (куди ж без цього?), історії про розбиті серця розповзаються по ЗМІ в лічені дні. 

       

id1171679553 Заміж за іноземця - Спеціально для жінок на сайті 12dz.com

Правда одна: в інтернаціональному шлюбі проблем не менше, ніж у вітчизняному. Будьте до цього готові! Отже. Ваша мета — зареєструватися на сайті й не просто приємно провести час, а знайти того Єдиного, який би став вірним супутником на все життя. На безкоштовних  сайтах дуже високий ризик стати об'єктом для штурму з боку чоловіків - шахраїв (вихідців з бідних азіатських і африканських країн), на яких Ви будете змушені витратити чимало часу і душевних сил. Як тільки відкрився цей сайт, він був безкоштовний, я раділа, як чоловіки і жінки шукають собі пару. Та набиранням оберту сайту в інтернеті, почали реєструватися охочі посміятися над почуттями іншої людини, вимаганням грошей і давленням на жаль іноземця, пропонування сексу від чоловіків і жінок і так далі. Адміністрація сайту Міжнародні Знайомства 12dz.com вирішила закрити вільний доступ всіх охочих до легкодоступних знайомств і створила своєрідний відсів небажаних Користувачів Сайту – це оплата за послуги. Благородна, чесна людина прекрасно розуміє, що безкоштовно нічого немає в житті. При пошуці коханої людини – це час, а ми цінуємо Ваш час і намагаємося зробити якомога комфортніше спілкування на сайті www.12dz.com

          Наступний крок на шляху до успішного знайомства — підготовка красивих фотографій

Відповідальне і коректне заповнення анкети, а також складання портрета чоловіка Вашої мрії. Саме цей розділ уважно читають чоловіки, роздумуючи «написати Вам чи ні».
         Не будьте категоричні і не кидайтеся в крайності: «хочу красивого, розумного, доброго, багатого». Ці поняття абстрактні, і дійсно ВАШ чоловік прочитавши таку анкету жінки, може  подумати про себе, що він не вписується в цей опис, що не підходить  під такі параметри. Знайти чоловіка серед тисяч анкет — ой, як не просто! Налаштуйтеся на довгий і кропіткий труд і готуйтеся до певних фінансових витрат, а саме Віп місце на сайті – це шлюбне оголошення, Віп анкета і Лідер сайту. Але ці витрати себе окуплять сторицею, бо Ви завжди на першому місці на сайті, Вас бачать зразу, як тільки чоловік зайшов на сайт, на Вашу анкету йде пряме посилання, якщо це Віп анкета і Лідер сайту, Вас не потрібно шукати серед тисяч жінок на сайті.

         З улюбленим чоловіком важливо вміти знайти спільну мову

Можуть позначитися відмінності у світогляді, культурі, релігії, громадських засадах та рівні життя і інше. Не пишіть в першому листі про свою роботу, заборгованості по зарплаті, кредит, поламаної машини, неслухняного сина. На Заході не прийнято скидати  свої проблеми на оточуючих, а згадка про фінансові труднощі може призвести до того, що Вас заблокують, як аферистку і скласти про Вас враження, що Ви вимагаєте гроші, це забороняється робити на сайті згідно Правил Сайту.

      Краще напишіть чоловікові невеликий лист на 2-3 абзаци

розкажіть про свої захоплення, прагнення, вкажіть, чому Ви вибрали його анкету, і задайте кілька запитань, щоб дати йому привід відповісти Вам. Якщо Ваша переписка триває вже кілька місяців, Ви активно спілкуєтесь з чоловіком в Скайпі, по телефону, знаєте заочно всю його рідню і улюблену кішку, обов'язково домовляйтеся і вибирайте місце для першої особистої зустрічі. Думаю, у Вас немає кількох років «в запасі», які можна витратити на флірт і віддалені романтичні залицяння, а потім з гіркотою констатувати той факт, що це просто НЕ ВАШ чоловік. Можна запросити його у Ваше місто, зустрітися на нейтральній території або ж скористатися його пропозицією і відвідати заодно по туристичній візі Італію (Іспанію, Францію, Чехію тощо). Чим не привід побачити, наприклад, Париж наяву, а не тільки уві сні? Але в такому випадку настійно раджу знімати квартиру самостійно, наприклад, через відомі сайти,    І прочитайте мої  поради, як забезпечити свою безпеку при першій зустрічі з чоловіком.

         

id663895029 Заміж за іноземця, Канада, США, Україна, Франція, Відносини, Знайомства

Але все ж таки я рекомендую першу зустріч проводити в Україні і настояти на поселенні чоловіка в готелі. Щиро сподіваюся, що Ваші пошуки на сайті Міжнародних Знайомств «Дві Зірки»  увінчаються зустріччю з чоловіком, з яким Ви захочете з'єднати свою долю.

       У такому випадку наступний крок — це збір документів та реєстрація шлюбу з іноземцем. Всім майбутнім дружинам раджу обов'язково обговорити перед весіллям наріжні питання сімейного життя — розподіл ролей в домашньому господарстві та фінансове забезпечення сім'ї, ставлення майбутнього чоловіка до Вашої  дитини від першого шлюбу (якщо він є), чи готовий він взагалі на витрати, пов'язані з отриманням, дозволу на вивіз дитини, подальшим навчанням і т. д.

     Такі важливі теми потрібно вводити в сферу Вашого спільного обговорення поступово, інакше чоловік може засумніватися у Ваших намірах. Ви ж не шукаєте собі спонсора! Ваша мета — стати щасливою в шлюбі. Поруч з коханим і турботливим чоловіком Ви зможете подолати всі проблеми адаптації та інтеграції в нове суспільство, вивчити мову і знайти хорошу роботу (якщо захочете), або реалізувати себе в ролі дружини і матері.

     Перед Вами далеко не повний перелік корисних статей на нашому сайті. Цей необхідний мінімум можна прочитати за кілька годин і з його допомогою дізнатися про основні моменти шлюбу з іноземцем і отримати уявлення про те, чи готові Ви до цього і що належить зробити на шляху до щастя.
     
 
 

Оцінка: 5 (голосів 110)
Назад