Авторські СТАТТІ ПОРАДИ's picture   Авторські СТАТТ...  Date of creation: Friday, 27 November, 2020 - 19:06

Знайомства Dvi Zirky.  Романтичні зустрічі у Північному Уельсі (Великобританія)

Ukrainian
id1026707399 Великобританія, Сайт Знайомств 12dz.com, Туризм, Відпочинок та Дозвілля, Відносини, Знайомства
id822766736 Великобританія, Сайт Знайомств 12dz.com, Туризм, Відпочинок та Дозвілля, Відносини, Знайомства
id585985297 Великобританія, Сайт Знайомств 12dz.com, Туризм, Відпочинок та Дозвілля, Відносини, Знайомства

Міжнародні Знайомства Dvi Zirky  і романтичні зустрічі у Північному Уельсі (Великобританія) !!!

Якщо Ви познайомилися на 12dz.com і проживаєте, або  вирішили помандрувати Великобританією, радимо Вам відвідати Північний Уельс

Уельс (також Вельс та Валлія; валл. Cymru, англ. Wales) – країна на південному заході Великобританії, яка є адміністративною частиною Сполученого Королівства. Межує на сході з Англією і з трьох сторін оточена водами акваторії Атлантичного океану (Бристольська затока на півдні, пролив Святого Георга, на південному заході та Ірландське море, на північному заході).

Також рекомендуємо:

ПЕРШІ РЕАЛЬНІ Знайомства Англія

Уельс — найменша з адміністративно-політичних одиниць острова Велика Британія, яка має власний характер, культуру і спосіб життя.

Уельс — це регіон з багатою історією і дивовижною природною красою.

Країна має автентичну кельтську культуру, яка відрізняється від культури Англії та Шотландії. Уельс приваблює безліч туристів чудовими замками та приголомшливими пейзажами гір і морського узбережжя.

Уельс — це, переважно, гірська країна, яка займає південно-західну частину острова Велика Британія. Має сухопутні кордони з Англією і понад 1 000 км морського узбережжя, біля берегів якого розташовано кілька десятків островів. Найбільш заселений південь Уельсу, де розташовані найбільші міста. На північному заході розташований гірський масив Сноудонії, де знаходиться найвища точка Уельсу — гора Сноудон (1085 м). На півдні лежить гірський масив Брекон-Биконз, а в центральній частині — Кембрійські гори.

Клімат Уельсу — помірний морський. Він характеризується зазвичай м’якою, вітряною і вологою погодою. Протягом року переважають західні вітри. Самий дощовий період з жовтня по січень. У горах клімат трохи суворіше.

Найкращий час для відвідування

Найкращий час для відвідування Уельсу — період з травня по вересень.

В цей час досить тепло, а довгий світловий день дозволить охопити все по максимуму. Найвищий сезон — це липень і серпень.

Також рекомендуємо:

Перші Real Знайомства Dvi Zirky Україна

 

id2100866982 Знайомства Dvi Zirky.  Романтичні зустрічі у Північному Уельсі (Великобританія)
id1793784897 Знайомства Dvi Zirky.  Романтичні зустрічі у Північному Уельсі (Великобританія)
id2139820515 Знайомства Dvi Zirky.  Романтичні зустрічі у Північному Уельсі (Великобританія)

Транспорт

Головний аеропорт розташований в Кардіффі. Він має регулярне сполучення з іншими містами Британії та деякими великими містами Європи. Для того, щоб дістатися в Південний Уельс можна скористатися аеропортом Брістоля, в Центральний Уельс — Бірмінгема, в Північний Уельс — Ліверпуля або Манчестера. Столиця Уельсу пов’язана залізничним сполученням з Лондоном та іншими великими містами Англії.

Пам’ятки 

Собор св. Давида — чудовий середньовічний готичний храм, заснований в 12 столітті і присвячений святому покровителю Уельсу. 
Конві — дивовижний середньовічний замок в прекрасній Сноудонії. Це потужна фортеця була заснована в 1283 році в гирлі однойменної річки.

Карнарвон — масивний замок з 13 вежами та двома воротами, який вважається одним з найбільш дивовижних і добре збережених середньовічних фортець в Європі. Замок був заснований в 13 столітті та є одним з найбільших серед подібних споруд Британії. 

Також рекомендуємо:

Знайомства - РЕАЛЬНІ АНКЕТИ жінки - 12dz.com - Львів

Акведук і канал Лланголлен — чудовий приклад цивільного будівництва та інженерії, включений в список об’єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Це 18 – арковий міст, побудований з каменю і чавуну, який перетинає долину річки Ді. 

Сноудонія — прекрасна гряда невисоких гір і пагорбів, яка вважається одним з наймальовничіших місць Британії. Брекон Біконс — національний парк і одна з найкрасивіших частин Уельсу, відома дикими поні та горами з червоного пісковику. 

Пембрукшира — узбережжя однойменного півострова, який омивається водами Ірландського моря. Це місце славиться мальовничими скелями, симпатичними рибальськими гаванями та селами. Проживання Уельс досить популярний серед туристів завдяки красивій природі. З пошуком житла (якщо зайнятися цим заздалегідь) не повинно бути проблем. У сільській місцевості невеликі готелі поєднуються з пабами. 

Кухня 

Валлійська кухня відрізняється простотою і не викликає асоціацій з якимось конкретним блюдом. 
Популярна традиційна їжа: Печеня з баранини, яке подається з м’ятним соусом і овочами. 
Laverbread – коржі з морських водоростей. 
Welsh Rarebit-блюдо з плавленого сиру, приправлене цибулею, елем і травами, яке подається в підсмаженому хлібі. 
Bara brith – солодкий хліб з сухофруктами. 
Cawl – бульйон з баранини.
Уельс відомий якісним віскі, відмінним пивом і яблучним сидром.

Також рекомендуємо:

ПЕРШІ РЕАЛЬНІ Знайомства Великобританія

id1939749259 Великобританія, Сайт Знайомств 12dz.com, Туризм, Відпочинок та Дозвілля, Відносини, Знайомства
id407092343 Великобританія, Сайт Знайомств 12dz.com, Туризм, Відпочинок та Дозвілля, Відносини, Знайомства
id677600281 Великобританія, Сайт Знайомств 12dz.com, Туризм, Відпочинок та Дозвілля, Відносини, Знайомства

Будинок, якому більше 500 років!

Назва цього будинку, розташованого в Північному Уельсі (Великобританія), на валлійській мові звучить як Tu Hwnt i'r Bont і перекладається «За мостом».

Будівля була побудована в 1480 році і спочатку використовувалося як ферма. За минулі століття будівля неодноразово піддавалося реконструкції. У наші дні там розташовується чайна, і будь-хто може влаштувати в ній традиційне англійське чаювання файв-о-клок з приголомшливим видом.

Також рекомендуємо:

Знайомства. Правдиві відгуки, РЕАЛЬНИХ Користувачів сайту Дві Зірки (Dvi Zirky)

Average: 5 (17 votes)
Go Back