Авторські СТАТТІ ПОРАДИ's picture   Авторські СТАТТ...  Date of creation: Saturday, 17 October, 2020 - 17:13

Знайомства Ніжин. Побачення удвох

Ukrainian
id65073771 Побачення, Сайт Знайомств Дві Зірки, Відпочинок та Дозвілля, Відносини, Знайомства
id1998108928 Побачення, Сайт Знайомств Дві Зірки, Відпочинок та Дозвілля, Відносини, Знайомства
id2069361949 Побачення, Сайт Знайомств Дві Зірки, Відпочинок та Дозвілля, Відносини, Знайомства

Якщо Ви познайомилися на 12dz.com і проживаєте в місті Ніжин (Чернігівська область),

радимо Вам відвідати Музей «Поштова станція».

Жовтень – ідеальна пора для прогулянки по музею, щоб удвох дізнатися багато цікавого.

Музей «Поштова станція», Ніжин

Є на Чернігівщині музей, відвідини якого допомагають на певний час перенестися у XVII-ХІХ сторіччя й відчути дух епохи, коли пошту і пасажирів перевозили кіньми. В одній з його кімнат наче потрапляєш у минуле. Тут, попиваючи гарячий чай, чекали, поки їм поміняють стомлених коней чи подадуть диліжанс, і прості мандрівники, і відомі сьогодні всьому світу Тарас Шевченко, Михайло Ломоносов, Олександр Пушкін. Кругом панувала метушня, як на вокзалі: хтось ніс великі валізи і скрині, бігали хлопчики-кур’єри і прислуга, іржали коні, лаялися ямщики, віддавали накази чиновники, розвантажувалася пошта...

Зараз у приміщенні єдиного в Україні, маленького, але унікального музею "Поштова станція", що у місті Ніжині Чернігівської області, - тиша, але досвідчений екскурсовод завжди допоможе відчути тодішню атмосферу.

9 жовтня в Україні відзначають день Пошти або День листоноші. А чи багато ви знаєте про професію поштаря або як була влаштована перша у світі пошта? На ці та багато інших запитань вам дадуть відповідь у музеї пошти «Ніжинська поштова станція». Це стане пізнавальною та цікавою мандрівкою для дорослих і дітей.

Також рекомендуємо:

Знайомства. Правдиві відгуки, РЕАЛЬНИХ Користувачів сайту Дві Зірки (Dvi Zirky)

 

id1481875661 Знайомства Ніжин. Побачення удвох
id1082588368 Знайомства Ніжин. Побачення удвох

Задум відкрити музейну експозицію в Ніжині,

присвячену пошті, виник ще у 1980-х роках,

адже місто має славні поштові традиції, крім того тут зберігся комплекс будівель поштової станції – історико-архітектурна пам’ятка архітектури ХVІІІ століття.

Через Ніжинську поштову станцію свого часу пролягали шляхи видатних людей – тут, зокрема, зупинялися на перепочинок Михайло Ломоносов, Олександр Пушкін, Олександр Грибоєдов, Тарас Шевченко, Володимир Даль, Євген Гребінка.

Музей, що розміщує понад 500 унікальних експонатів, був відкритий у 1993 році, й відтоді є одним з найцікавіших екскурсійних об’єктів Ніжина.

Також рекомендуємо:

ПЕРШІ РЕАЛЬНІ Знайомства Ніжин

 

Average: 4.8 (17 votes)
Go Back