Авторські СТАТТІ ПОРАДИ's picture   Авторські СТАТТ...  Date of creation: Saturday, 8 June, 2019 - 22:12

Знайомство з Парижем (Paris), Франція частина 2

Ukrainian
id431809262 Париж, подорожі, Франція, Відпочинок та Дозвілля
id263898733 Париж, подорожі, Франція, Відпочинок та Дозвілля

Париж - місто дивовижне і багатолике,

здатне вразити до глибини душі кожного, хто зважиться його відвідати. Тут можна відпочивати поодинці, вдвох з коханою людиною, великою галасливою компанією або в тісному родинному колі, з маленькими дітьми.

Париж - столиця Франції, найкрасивіше і елегантне місто світу,

символ любові і романтики, моди і вишуканості. Немає такої людини, яка не мріяла б відвідати Париж, побачити хрестоматійні пам'ятки, зануритися в атмосферу розкутості, віддати належне французькій кухні, побродити по красивих бульварах.

У Парижі є все, про що мріють мандрівники, - численні музеї з багатющими колекціями, відмінний шопінг, розваги на будь-який смак.

id1648782035 Знайомство з Парижем (Paris), Франція частина 2
id2031043339 Знайомство з Парижем (Paris), Франція частина 2

Столиця Франції, розташована в північній частині держави,

розкинулася на обох берегах Сени. Існує дві версії походження назви міста. Перша говорить, що слово Paris утворилося від назви галльського племені Парізі, що проживали на місці сучасного острова Сіте. Згідно з другою версією, яку багато хто вважає надуманою, місто було назване на честь міфічного героя Паріса.

Колись місто належало римлянам, потім було завойоване франками. Починаючи з XII століття Париж поступово перетворюється в один з найважливіших освітніх, політичних і культурних центрів Франції і Європи.

Сьогодні ж Париж є одним з найбільш значущих туристичних, ділових і політичних міст світу.

id418979536 Париж, подорожі, Франція, Відпочинок та Дозвілля

Сучасний Париж з упевненістю можна назвати молодим містом,

тут проживає 2,2 мільйона чоловік. Так як багато парижан, виходячи на пенсію, перебираються в передмістя або на південь країни, а в місті залишаються молоді люди, які прагнуть заробити. Близько 15% всього населення Парижа - це іммігранти, які прибули з інших країн ЄС, СНД, Африки та Азії, тому, крім французької, на вулицях міста можна почути італійську, арабську, китайську мову.

Багато працівників сфери обслуговування прекрасно володіють англійською, а іноді і російською мовою.

Місто розташоване в зоні впливу помірного океанічного клімату, тому погода тут м'яка, без різких перепадів та екстремальних значень. Середня температура влітку +25, взимку рідко опускається нижче нуля.

Серйозні Знайомства Dvi Zirky

Average: 5 (6 votes)
Go Back