Наші плани на майбутнє - жити щасливо, берегти і любити один одного !

Ukrainian
Микола і Люба

В квітні 2017 року зареєстрували шлюб, а на початку травня - обвінчалися

 
Люба зареєструвалася на сайті «Дві Зірки» в листопаді 2015 року, я - пізніше, в січні 2016 року. Люба з великим інтузіазмом віднеслася до пошуку своєї «половинки» на «Дві Зірки».

На відміну від  Люби, я був налаштований з істотною часткою скепсису,

оскільки не дуже вірив в те, що на «Дві Зірки» зустрінеться жінка, яка розділить зі мною мрію мого життя, а саме:
мої відносини з жінкою повинні бути побудовані виключно на взаємній любові.

Люба побачила мене на сайті через 2 місяці після реєстрації,

я - через 3 тижні після реєстрації. За словами Люби, її привабила моя анкета, а також мої фотографії і ті місця, де я подорожував, фотографував або фотографувався. Мені особисто сподобалися деякі фотографії Люби (в яких я помітив в першу чергу її внутрішню красу!), А також цікава анкета, з якої стало очевидно збіг наших поглядів як на відносини між чоловіком і жінкою, так і на відношення до близьких, рідних, і , звичайно ж очевидна спільність інтересів. В принципі все ГОЛОВНЕ про людину впізнається при подальшій кореспонденції, а ще краще - при особистій зустрічі.

Перший крок до знайомства  зробила Люба.

Перший лист також написала вона, а через 2 тижні - другий. Але я не наважувався  відповісти ні на перше, ні на друге повідомлення,  своєї майбутньої коханої! Спочатку мені не додала впевненості і, в якійсь мірі, збентежила пристойна різниця у віці: мені на той момент йшов 46-й рік, а Любі було 29. Проте, в моїх «закладках» Люба залишалася єдиною, завжди. Пройшли довгі 8 місяців ... Протягом цього часу ми обидва чимало листувалися з іншими кандидатами для знайомства: Люба була близька до зустрічі з одним з чоловіків, а у мене навіть відбулася зустріч з однією жінкою. Але ... в підсумку ми з Любою так і не знайшли тих, з ким хотілося б розділити наше майбутнє (або нас не знайшли ...). У мене настав період розчарування і я остаточно втратив надію на зустріч зі своєю жінкою-мрією. Як результат - я не став продовжувати перебування на сайті «Дві Зірки» і навіть звернувся до адміністрації  з проханням про видалення моєї анкети.

Та листи Люби все-таки дали мені надію і я продовжив свій термін перебування на сайті,

бо фотографії Люби не давали спокою і я частенько заходив на її сторінку, щоб ними любоватися. Як же я вдячний зараз за ЦЕ!

 Адже сталося ЧУДО: моя майбутня кохана через 5 місяців згадала про мене і проявила, на мій погляд, невластиву для звичайної жінки наполегливість: написала мені в ТРЕТІЙ раз !!!  Не відповісти на цей раз я вже не міг.
Я написав  з вибаченнями за мовчання ...

і буквально через 3 тижні листування ми обидва відчули, що потрібні один одному.

Зустріч наша відбулася, на жаль, а може на щастя, тільки через півроку нашого листування. Але до цього моменту, як не дивно звучить, ми вже не уявляли своє майбутнє життя один без одного. При цьому, навіть жодного разу не зустрівшись !!! Так все сталося тому, що ми за цей час дізналися один про одного ВСЕ! І остаточно зрозуміли, що ми - дві половинки одного цілого!

Проте перша зустріч була дуже хвилюючою і зворушливою для обох. І не розчарувала нас.

Більш того, в перший же день я познайомився з найближчими родичами Люби, і ми - без всяких сумнівів вирішили назавжди зв'язати наші життя і зареєструвати шлюб.
На першому побаченні мені сподобалися найбільше наша взаємна щирість і відкритість! Незважаючи на наш вік і сумний минулий досвід взаємин із протилежною статтю. Наші відносини розвивалися стрімко. У перші ж дні після зустрічі було прийнято рішення про дату повторної зустрічі, коли ми подамо заяву в РАГСі з подальшим вінчанням в церкві.

На даний момент ми вже разом.

Наші плани на майбутнє - жити щасливо, берегти і любити один одного!

Академії Сім’ї «Дві Зірки» бажаємо процвітання і надалі займатися цією корисною справою, поєднанням одиноких сердець.

Дякуємо, Микола і Люба

Львів, 2017 рік.

Average: 5 (19 votes)
Victor and Irina Thank you, Dvi Zirky!!!
Average: 5 (11 votes)


Оксана і Григорій Майже два роки тому я знайшла Dvi Zirky
Average: 5 (9 votes)


Ростислав и Валентина Огромное спасибо Вам Первые Real Знакомства 12dz.com !!! Мы встретились, а это главное !!!
Average: 5 (15 votes)


Evgeny and Anna I am very happy and for this I am grateful to you, dear Dvi Zirky.
Average: 5 (6 votes)


Олексій і Катя Після паро місяців переписки, я зрозумів це та дівчина, яку я довго шукав.
Average: 4.9 (29 votes)


Denis and Tatiana Thank you Dvi Zirky for your work
Average: 5 (8 votes)


Володимир та Інна І наша зустріч виявилася дійсно не випадковою, мені зразу з Інною стало добре, затишно, приємно
Average: 5 (6 votes)