Авторські СТАТТІ ПОРАДИ's picture   Авторські СТАТТ...  Date of creation: Friday, 7 April, 2017 - 10:00

Знайомства Дніпро. Фонтан Амур

Ukrainian
id1703114389 Амур, Побачення, Фонтан, Романтична зустріч

Дніпро. Фонтан "Амур" на Алеї закоханих

До 227-ї річниці міста (у 2003 році) тут відкрили Алею закоханих з фонтаном "Амур". Нині ця зона відпочинку стала візитівкою міста, де кожен день звучать зізнання в любові.
На романтично налаштованих туристів тут чекають: фонтан Романтичних побачень, алея Приємних зустрічей, мідний "Рушник" з системою підігріву. Втім, тут є і лава виснажливих очікувань.

Фонтан "Амур" з мідним рушником для  молодят, фонтан побачень, алея Приємних зустрічей і лава Виснажливого очікування - все це незамінні атрибути Алеї закоханих на вулиці Столярова у місті Дніпрі. У цьому місці стільки щастя витає в повітрі, що депресія тут же випаровується! "Рушник під стрілами Амура здатний помирити навіть тих закоханих, які давно посварилися.  Алею відкрили у 2003 році, а таке ім'я отримала за те, що тут прозвучало найбільше зізнань у коханні. У місця просто дивовижна енергетика! Відвідувачі унікальність місця визнають. "Я довго не могла вийти заміж, а зараз чекаю дитину і абсолютно щаслива, - каже колишня Користувачка сайту Анна". На алеї часто можна зустріти молодят і закоханих студентів, які прогулюють пари в настільки романтичному місці.Загалом, відмінне місце для завершення нашого знайомства: можна чи своїй другій половинці в коханні зізнатися, або зустріти її тут на сайті Академії Сім'ї "Дві Зірки"

До слова про "Рушник": він прямо під стрілами Амура і призначений для молодят. Дніпровці вже придумали легенду: цей рушник має велику силу – здатний мирити закоханих і навіки з'єднувати люблячі серця.
 
 

Адміністрація  "Дві Зірки" бажає закоханим в Дніпрі, посміхатися один одному... 

Average: 5 (36 votes)
Go Back