Авторські СТАТТІ ПОРАДИ's picture   Авторські СТАТТ...  Date of creation: Monday, 20 March, 2017 - 16:00

ПЛІНТУС для Вашої підлоги!

Ukrainian
id1752950091 Підлога, Плінтус, ПЛІНТУС для Вашої підлоги, Ремонт
id1453071590 Підлога, Плінтус, ПЛІНТУС для Вашої підлоги, Ремонт

      На нашому сайті відкрилися нові рубрики і одна з них - будівництво і ремонт. Багато чоловіків і жінок сайту. мріють про свій власний будинок, і про суперовий ремонт в ньому, який радує око  кожний день. Сьогодні в нас піде мова про плінтус.

       ПЛІНТУС для Вашої  підлоги!

      Як же ідеально підібрати плінтус для Вашої підлоги, і не тільки для підлоги, а й для всього інтер’єру загалом! Адже не одна підлога в помешканні, а й меблі, крісла, люстри і т.д… І тому потрібно, щоб все гармонійно поєднувалось між собою!
     Всі ми знаємо, що плінтус це завершальна деталь в інтер'єрі. Приміщення може мати ідеальне оздоблення стін, підлоги і стелі, але якщо не буде плінтуса, то все буде виглядати незакінчено.
     Плінтус - важлива деталь в оформленні інтер'єру.

     Отже, тепер вже всім зрозуміло, що завдяки використанню плінтусів, приміщення стає закінченим, окресленим і починають виділятися всі красиві кути приміщення. Але у цієї деталі є й інші особливості. За допомогою плінтуса можна заховати ряд недоліків наявних в просторі, що з'єднує стіну з підлогою. До того ж у всіх приміщеннях проходить  проводка: телефон, Інтернет або кабельне телебачення. Буде дуже некрасиво, якщо дроти будуть проходити на очах у всіх. До того ж за них можна зачепитися і впасти. Виходить, що в будинку стає небезпечно. Зробити безпечним приміщення в цьому випадку також можна за допомогою плінтуса і для таких випадків підходять  класичні плінтуси, там достатній пройом, щоб пропхати багато різних кабелів. Під нього можуть бути заховані всі дроти, які проходять і заважають в кімнаті. Але на якому ж вигляді зупинити свій вибір?

     

id720495463 ПЛІНТУС для Вашої підлоги!

В основному в даний час великим попитом користуються дерев’яні плінтуси.

     Вони відрізняються своєю вологостійкістю і витривалістю. Довжина таких плінтусів може становити до трьох і більше метрів. Такі плінтуси бувають  пристінні та класичні, вони можуть володіти гнучкістю, для того, щоб можна було зробити щільне притиснення до нерівних стін. Дизайн дерев’яних плінтусів може бути різним. Також це стосується кольору і текстури.
Якщо Ваше приміщення маленьке, тоді краще брати плінтуси невисокі і світлі, вони гарно витончать контраст. Якщо Ви живете в особняку, то краще брати самі високі плінтуси типу пристінних, такі плінтуси виділять всю велич і могутність приміщення. Також потрібно вибирати плінтус того ж самого дерева, що й підлога! 

Замовити Активацію

     Якщо Ви обрали ламінат, чи інше неприроднє покриття, тоді природні плінтуси не підійдуть, а пластикові.  Також, можна покривати плінтуси таким, самим кольором, як і стіни – це буде  нестанлартним та оригінальним  підходом.  

З повагою і з найкращими побажаннями нашим Користувачам сайту  "Перші Real Знайомства 12dz.com

Average: 5 (24 votes)
Go Back